Prosecco-actie lente zomer 2021

« Terug naar nieuws & events
prosecco serre

Prosecco-actie lente zomer 2021

We vroegen Jef Pinxteren, wetenschapper maar vooral kenner van speelse wijntjes tot zelfs het beter en soms exclusieve werk, of hij met zijn winkel CellAR een prosecco-actie wilde opzetten voor het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds en hiermee onze doelstellingen financieel wilde ondersteunen. Jef kent het onderzoek naar type 1 diabetes zeer goed door zijn samenwerking met dr. Mathieu toen hij werkzaam was bij ReGeneSys. Hij was direct van de partij en ook enorm enthousiast om deze actie mee vorm te geven en vooral te voorzien van een Italiaanse prosecco waar alleen hij invoerder van is in België.

Binnenkort hopen we met z'n allen van de zomer te kunnen genieten op ons terras en dan liefst met een heerlijk glaasje en hopelijk met verschillende familieleden, vrienden, buren, collega's.... Het leek ons dan ook de ideale gelegenheid om van deze actie een succes te maken. Jef biedt een mooi assortiment aan dat door iedereen zal/kan gesmaakt worden. Er zijn ook een beperkt aantal zeer exclusieve flessen beschikbaar, dus enkele voor de snelle beslissers. 🍸🍸🍸🍸

Via onderstaande links kan je meer informatie verkrijgen over het beschikbare assortiment en het prachtige wijnhuis. Het zijn één voor één topproducten dus zeker de moeite om een voorraad in huis te halen.

https://cellar.pro/products/lovre-prosecco-docg-serre-valdobbiadene-extra-dry

https://cellar.pro/products/serre-erres-prosecco-docg-extra-brut

https://cellar.pro/products/cartizze-superiore-prosecco-docg-serre-valdobbiadene-dry