Kamagurka stelt enkele fabels rond type 1 diabetes in vraag op zijn eigenzinnige manier

« Terug naar het overzicht
kamagurka geschenkpapier

Kamagurka stelt enkele fabels rond type 1 diabetes in vraag op zijn eigenzinnige manier

Er wordt veel over diabetes verteld maar is dat wel allemaal waar? Er doen zeer veel fabels rond deze ziekte de ronde en dat heeft vaak te maken met de beperkte kennis die er is in de algemene bevolking over diabetes en de verschillende varianten.Hoog tijd dus om enkele van die misverstanden in vraag te stellen? Meerdere vormen van diabetes, echt? Is type 1 diabetes een andere ziekte dan de diabetes in je grootmoeder? Krijg je type 1 diabetes van teveel te snoepen? Kan je uit type 1 diabetes uitgroeien? Slank en diabetes?... de lijst is eigenlijk zeer lang...

Samen met Kamagurka hopen we dat zijn cartoons tot een goed gesprek gaan leiden en meer inzicht gaan verschaffen over type 1 diabetes. Laat mensen maar vragen stellen... dat is juist heel goed! We halen type 1 diabetes uit de duisternis.

Het geschenkpapier is ook nog eens milieuvriendelijk en zal jullie geschenkjes heel apart maken. Waar te koop? Fun België, Vavantas, Oh Green, Cyaan & Co, Cockx kantoorwaren, Fameuz... en via webshop van het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds kan je het oppikken in het UZLeuven.