Getuigenissen

Getuigenissen

Veronique Theugels

“Mijn kleine meid heeft type 1 diabetes. Ze heeft een slecht lot getrokken. Elke dag is een strijd en we doen ons uiterste best om het haar zo gemakkelijk mogelijk te maken. En dat zal ik voor altijd blijven doen.”

Olivier Kronal

“Eigenlijk heeft mijn ziekte geleid tot mijn huidige passie, ultralopen. Door deze passie merk ik dat ik mijn ziekte veel beter onder controle heb. Ik kan diabeten maar eigenlijk iedereen aanbevelen om dagelijks voldoende te bewegen.”

An-Katrien Casselman

“Ik ben ervan overtuigd dat leven met type 1 diabetes je ook een bepaalde drijfkracht en discipline geeft, waardoor je net heel sterk in je schoenen staat.”

Barbara Flamand

“Diabetes een dag op vakantie sturen, kan helaas nooit. Ondertussen blijft al mijn hoop gevestigd op de wetenschap. Ik volg alle ontwikkelingen op de voet. Het allermooist zou natuurlijk genezing zijn maar als we tot dan mijn kind zo gezond en zorgeloos mogelijk kunnen houden met ben ik al heel blij, superblij!”

Brenda Huybs-Aernouts

Brenda Huybs-Aernouts
“Vecht niet tegen diabetes, want dat gevecht kan je niet winnen. Wees niet bang om hulp te vragen. Lach, geniet en laat af en toe een traan.”