Partnership Savoir Aimer 2022

« Terug naar het overzicht
Savoir Aimer

Partnership Savoir Aimer 2022

Sterke partnerships uitbouwen, daar streven we elke dag naar. Met trots stellen we Savoir Aimer voor.

Dennis Volkaerts, zelf persoon met type 1 diabetes, heeft Savoir Aimer opgericht. Het is een trots Belgisch merk met een hart voor anderen. Buiten een kledinglijn vind je er ook body care producten die belangrijk zijn voor personen met type 1 diabetes. Het aanbod wordt nog fors uitgebreid in de komende maanden.

Savoir Aimer spreekt al van bij de start dat ze een deel van hun opbrengsten willen storten aan diabetesonderzoek. Dit hebben ze nu ook concreet gemaakt. Savoir Aimer steunt het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds / vzw Hippo and Friends.

Waarom kiest Savoir Aimer voor het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds?

Met het fonds en vzw steunen we fundamenteel wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en het ziekteverloop van type 1 diabetes, maar ook naar nieuwe medicijnen of behandelingswijzen ter voorkoming en genezing van type 1 diabetes. Daarnaast creëren we more awareness omdat er nog te veel misverstanden bestaan over type 1 diabetes bestaan en zetten we in op het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met type 1 diabetes met projecten zoals diaT1op.

Ontdek Savoir Aimer