Samenwerking Hippo & Friends x Deloitte Belgium

« Terug naar het overzicht
crm

Samenwerking Hippo & Friends x Deloitte Belgium

Een Excel file hier, een Excel file daar…

Hippo & Friends rekent op de steun van schenkers en bedrijven. Via giften, sponsoring en legaten kunnen wij onze doelstellingen realiseren en het wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes ondersteunen.  

Om alle contact- en giftinformatie te kunnen opvolgen, werd het tijd om af te stappen van de talloze Excel files. Om het universiteitsfonds en de vzw verder te professionaliseren, klopten we aan bij Deloitte België voor de begeleiding naar een doordacht CRM-systeem. De keuze viel op de Salesforce Non-Profit Cloud als platform en Deloitte nam als implementatiepartner een belangrijke rol op in dit project.

Na de eerste ontmoeting met Deloitte zijn we in maart gestart met een aantal interactieve demo sessies. Hier maakten we kennis met het platform en konden we ons een idee vormen van wat er allemaal mogelijk is binnen de Salesforce Non-Profit Cloud.

Het enthousiasme was groot en dankzij de fijne samenwerking met Deloitte werden onze noden omgezet naar een op maat gemaakte CRM. Na 7 weken van workshops, implementatie, testing en datamigratie konden we aan de slag in onze nieuwe digitale omgeving.

Vanaf nu kunnen we alles veel beter opvolgen. Dankzij het professionaliseren van onze dagelijkse werking kunnen we efficiëntere keuzes maken en komen we alvast een stap dichter bij ons hoogste doel: een wereld zonder type 1 diabetes.

‘We zijn Deloitte heel dankbaar voor de fijne samenwerking. We hadden geen enkele ervaring met een CRM systeem en hun begeleiding heeft ervoor gezorgd dat we vanaf nu onze werking verder kunnen professionaliseren. Geen vraag was te veel, een hulplijn was steeds beschikbaar. Vanaf het eerste contact waren ze enthousiast en wilden ze ons bijstaan in het hele proces gaande van de eerste brainstormsessie tot de implementatie en datamigratie. Deloitte is een grote organisatie met veel warme mensen, die steeds klaar staan om te helpen.’ getuigt Dieter van het Hippo & Friends type 1 diabetesfonds. 

Met de steun van

Deloitte

16/06/2023